Zeeker

You are here

Error message

Notice: Undefined index: g9493 in require_once() (line 1 of /var/www/vhosts/zeeker.nl/httpdocs/sites/all/modules/kcfinder/kcfinder.inc.php).

Wat is Zeeker Scooren

Zeeker Scooren is geen training, het is coaching on the job. Ieder gesprek is een kans op verkoop, dat is ons uitgangspunt. Accountmanagers bellen onder begeleiding van onze coaches naar hun eigen (potentiële) klanten. Dit betekent dat theorie, tips en verbeteringen meteen in praktijk kunnen worden gebracht. Er is géén script, maar wel een structuur. We houden rekening met het persoonlijke profiel van de accountmanager, ieder heeft een eigen manier van bellen.

Hoe?

We met de accountmanagers aan de slag:

  • Accountmanagers bellen naar een eigen prospect- of klantenbestand
  • We stellen op voorhand een profiel samen van iedere accountmanager (Belbin), zodat we weten waar sterke en minder sterke kanten zitten
  •  We luisteren samen de gesprekken na (op individuele basis) en evalueren: wat gaat goed en wat kan beter.
  • Ze krijgen vervolgens tips om hun gesprekstechnieken te verbeteren.
  • We volgen, adviseren en sturen ze in het verdere verkooptraject

 

Het resultaat bij Sales Reboot 10

  •  Iedere accountmanager gaat na tien dagen met minimaal 20 afspraken naar huis
  • Een deel van de afspraken is opgevolgd, we zijn immers een kwartaal met elkaar bezig
  •  Een schat aan ervaring en tips om blijvend succesvol klanten te benaderen, met ze in gesprek te blijven en iets te verkopen

 

En verder

Om te scoren moet je in vorm zijn. Zeeker Scooren wil dat accountmanagers optimaal kunnen presteren en daarom zetten we iedere dag de telefoon uit om 20 minuten te gaan sporten. Raar? Wij vinden van niet. Uit ervaring weten we dat 20 minuten trainen de prestatie verhoogt. Onder begeleiding van de instructeurs van Fit20 (www.fit20.nl) trainen de accountmanagers in hun gewone kleren. Vol energie pakken we daarna de telefoon weer op.

Zeeker Scooren: emmers vol afspraken, tips om klanten te behouden en nieuwe klanten te maken!

Meer weten? Kom zelf afspraken maken tijdens een van de Cold Call Camp dagen, of kies voor een Sales Reboot abonnement. Bel 020-7548300 voor meer informatie.